UKK

usein kysytyt kysymykset

Luottopäätösten osalta hyödynnämme Suomen Asiakastieto Oy:n tekemään luottoanalyysiä. Hyväksyttyyn luottopäätökseen tarvitaan siis vakituinen työpaikka ja puhtaat luottotiedot. Käsirahan laittaminen, esim. 10% auton hinnasta on aina plussaa.

Rekisteröimme autot puolestasi ja teemme niihin tarvittavat liikenne- ja kaskovakuutukset. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kun ajella sinun uudella autolla.

Voimme asentaa monia varusteita kaupan yhteydessä, jotta ostajalle auton hankinta on mahdollisimman vaivatonta. Esim. Webasto, Lohkolämmitin, vetokoukku, kattokaiteet/suksiboksi yms.

Rahoitamme myös tuontiautoja yhteistyössä LähiTapiola Rahoituksen kanssa. Lisätietoa soittamalla numeroon puh. 044 7711171 tai sähköpostitse info@carman.fi. Huomioithan, että toisin kuin Suomessa rahoittamamme autot, Euroopasta ostettujen autojen tulee olla autoliikkeestä.

Kuntoturva kattaa auton vahingot 12kk/20000km tai 24kk/40000km (katso sopimusehdot allaolevasta linkistä, palvelun tuottaja toimii Fragus Warranty / www.fragus.com)

Kuntoturvan hinta lisätään rahoitussopimukseen. Siitä tulee lisähintaa maksettavaksi esim. 6,90 €/kk (normalit autot), 8,90€/kk (hybridit/sähköautot) tai 13,90€ (urheiluautot).

Leasing on rahoitusmuoto pitkäaikaiseen vuokraamiseen.

Leasing ei näy velkana yrityksen taseessa, kuten pankkilaina näkyy. Leasing parantaa yrityksen omavaraisuusastetta lainaan verrattuna.

Leasingin kohde toimii rahoituksen vakuutena, toisin kuin pankkilainassa.

Kauppatilanteessa ostajalla tulee olla mukana: älypuhelin, tabletti tai tietokone, jolla pääsee kirjautumaan sähköpostiin, nettipankkitunnukset ja ajokortti. Myyjällä eli auton omistajalla tulee olla mukana henkilöllisyystodistus ja traficomin varmenne.

Meidän kautta onnistuu auton osto vaikka siinä olisi rahoitusta / loppuvelkaa. Laskemme autollenne ostohinnan ja maksamme loppuvelan pois, kaikki mitää jää yli siirrämme sinulle tilille samana päivänä.

Palvelun aloitus maksaa 500e sis ALV 24%. Aloitus laskutetaan sopimuksen laadinnan yhteydessä 14vrk maksuajalla. (500€ kulu vähennetään loppulaskusta)

Myyntipalkkio on 4,0% kauppahinnasta. Saat palkkiolaskelman kaupan jälkeen. Palkkio vähennetään autosi kauppahinnasta, sitä ei tarvitse maksaa meille.

Yleisen sopimusehtomme mukaisesti, autokaupan rahat tilitetään 14vrk kuluessa kaupasta. Lähetämme Sinulle jo aiemmin tarkan laskelman josta näet yksityiskohdat avoimesti.

Hinnoittelumme on täysin avoin ja jokaiselle sama. Palkkiomme jälkeenkin Sinulle jää reilu kauppahinta ilman omaa vaivaa.

Olet auton omistaja tai haltija kunnes se on myyty. Vakuutuksiin ei tarvitse tehdä muutoksia myynnin vuoksi. Vakuutukset loppuvat itsestään kun rekisteröinnit on tehty kaupan jälkeen.

Kyllä, auton ei tarvitse olla liikennekäytössä. Myyntiaikamme ovat myös tehokkaita, joten myyntiajalta ei ole odotettavissa merkittäviä kuluja.

Annamme autosi koeajoon, mikäli meillä on potentiaalinen ostajakandidaatti. Varmistuaksemme aidosta kiinnostuksesta, selvitämme kaupan yksityiskohdat ennen koeajoa. Varmistumme rahoituksesta ja hinnoittelun sopivuudesta ostajalle.

Myyjämme on yhteydessä kaupan jälkeen ja pyytää varmenteen autolle. Varmenteen saat TraFin OmaAsiointi -palvelusta. Neuvomme ja opetamme sen käytössä.

Yrityksemme hoitaa loppuvelkasi, ellet ole ilmoittanut hoitavasi sen itse. Meillä on tähän vankka kokemus. Perimme lunastuksesta palkkion hinnaston mukaan.

Olemme myyneet satoja välitysautoja. Meillä on hyvä käsitys markkinasta ja lähes kaikki autot myydään onnistuneesti. Seuraamme kaikkien myynnissä olevien autojen katsojamääriä ja hinnoittelun sopivuutta myyntiprosessimme aikana. Otamme Sinuun määräajoin yhteyttä, jotta voimme yhdessä käydä läpi autosi tilanteen. Mikäli autosi olisi yksi niistä harvoista jotka eivät mene 4kk sopimuksen aikana kaupaksi, on Sinulla oikeus päättää sopimus ilman lisäkuluja.

Eivät. Noin puolet valikoimastamme on Autopilotin omaa kalustoa. Toinen puoli on asiakkaiden autoja. Välitysmyynti on iso osa toimintaamme ja teemme sitä ylpeydellä.

Mikäli ostat yksityishenkilönä meiltä sellaisen auton, joka on Autopilotin omaisuutta, kuuluu kauppaan automaattisesti kuluttajansuojalain mukainen virhevastuu. Kuluttajansuojalaki on tehty turvaksesi: Saat meiltä hyvityksen, mikäli autoon tulee pian kaupan jälkeen yllättävä vikaantuminen. Nyrkkisääntö on, että 6kk sisällä kaupasta ilmaantunut vika voidaan olettaa olleen autossa piilevänä jo kauppahetkellä. Tällöin myyjä korvaa osan aiheutuneista kuluista. Kustannusjako riippuu ilmenneestä viasta, sekä auton iästä ja mittarilukemasta. Vian sattuessa ole viipymättä yhteydessä automyyjääsi.

Välitysautot myydään yksityishenkilöiden kesken, niissä Autopilotti on vain välittäjä. Näihin kauppoihin sovelletaan kuluttajansuojalain sijaan kauppalakia. Emme kanna autoliikkeen virhevastuuta välitystuotteistamme. Ostaja voi kuitenkin päättää auton hankkiessaan, haluaako hän auton mahdollisimman edullisesti ilman virhevastuuta, vai 12kk / 20tkm Fragus-lisäturvan kanssa. Vaikka autot ovatkin hyvälaatuisia ja tiedossa olevat viat on korjattu, suosittelemme silti Fragus-lisäturvaa jokaisen autokaupan turvaksi.

Kyllä, tarjoamme rahoitusta useilta yhteistyökumppaneiltamme. Kysy myös mahdollisuutta autorahoitukseen vaikka sinulla olisi luottohäiriömerkintä.

Kyllä, vaihdossa huomioimme kaikki autot. Omaan riviin sopimattomalle vaihtoautolle etsimme parhaan hinnan laajasta yhteistyöverkostostamme.

Kyllä saa, toimitamme autoja koko Suomeen yhteistyökumppaneidemme avulla. Olemme toimittaneet useita autoja Lappiin saakka.

Takuu on autolle myönnetty lisäturva joka on laajempi kuin virhevastuu.

Autolla voi olla valmistajan myöntämä takuu voimassa, tai autoon voi myös ostaa lisäturvan, joka käsittää paljolti samat asiat kuin takuu.

Meiltä autoon voi ostaa Fragus lisäturvan. Lisäturvan laajuus riippuu auton iästä ja ajomäärästä.

Lisätietoja https://www.fragus.com/fi/tuotteemme-ja-palvelumme/gosafe-tuotteet/

Jos autolla on lisäturva, soitetaan Fraguksen palvelunumeroon

Jos olet ostanut auton ilman lisäturvaa, on myyjään oltava yhteydessä ennen korjauksen aloittamista

Ei, rikkinäiset autot joko korjataan tai myydään selkeästi korjattavaksi.

Tietyin edellytyksin kyllä. Mikäli teet opintojen ohella töitä josta saat riittävästi tuloja niin rahoitus on mahdollinen

Kyllä. Vanha velka voidaan siirtää uuteen rahoitukseen, jolloin velan ja hyvityshinnan välinen osa toimii uuden rahoituksen käsirahana.

Kyllä, meille ei ole ikä tai kilometrirajoituksia vaan katsotaan aina tapauskohtaisesti.