Lisäpalvelut

Lisäpalvelut

rahoitus

Auto kuukausierissä - jopa ilman käsirahaa!

Tarjoamme kaikkiin meillä myynnissä oleviin autoihin helpon ja edullisen autorahoituksen. Rahoituksen saamme laskettua joustavasti sinun lompakolle sopivaksi. Rahoituksen saa jopa ilman käsirahaa, joten autonhankinta onnistuu näin hyvinkin helposti ja nopeasti.

Rahoitusaika on normaalisti 36-60kk, joissain tapauksissa jopa 96kk.
Korko on aina kiinteä, jolloin lainanlyhennys pysyy samana koko sopimusajan. Näin se on helppo ja selkeä budjetoida omiin kuukausimenoihin.

Voit hakea rahoitusta suoraan paikan päällä autokaupan yhteydessä yhdessä automyyjän kanssa. Voimme myös hakea luottopäätöksen etukäteen. Voit toki soittaa tai ottaa yhteyttä myyjään myös mm. WhatsAppilla!

Rahoituksissa pääyhteistyökumppaninamme toimii Suomen suurin autorahoittaja, Santander Consumer Finance. Meiltä löytyy myös mm. Svean, BigBankin ja Nordea JoustoRahoituksen rahoitusvaihtoehdot.

*Alla voit laskea esimerkkirahoituksen. Laskelma ei ole sitova. Rahoituspäätös täytyy aina erikseen hakea Carman-automyyjältä.

esimerkkilaskelma


Arvioi kuukausierä

rahoituksen tiedot:


Kuukausierä: -
Todellinen vuosikorko: -
Korkojen osuus yhteensä: -
Lainan kokonaiskustannukset: -

KASKO

Edullinen kaskovakuutus alkaen 399/v

Kaskovakuutuksen saat yksityishenkilöna henkilö-ja pakettiautoille yhteityökumppaniemme liikennevakuutuksen yhteydessä. 

Kaskovakuutus sisältää seuraavat turvat: kolarointi-, pyäsköinti-, eläintörmäys-, palo-, varkaus-, ilkivalta-, autopalvelu-, oikeusturva-, ulkomaan vastuu- ja rahoitusturva. Laaja taso sisältää lisäksi lasiturvan ja superlunastuksen sekä valinnaisena keskeytysturvan. Kolarointiturvan omavastuu 300 €.

 

AUTON MYYNTIHINTA PERUSTASO €/VUOSI LAAJA TASO €/VUOSI
Alle 30 000 € 399 € 499 €
Yli 30 000 € 499 € 599 €

Kaskovakuutus antaa rauhan tien päälle

Kaskovakuutus antaa turvaa ennakoimattomiin tilanteisiin, joita tien päällä sattuu. Sen avulla varaudut omaan autoosi kohdistuviin erilaisiin pelti- ja lasivaurioihin sekä isompiin vaurioihin. Kaskolla varmistat, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti. Korvaamme kaskosta vahinkoja, jotka kohdistuvat autoosi, autosi ohjehintaan sisältyviin kiinteisiin tai ainoastaan autossa käytettäviksi tarkoitettuihin varusteisiin ja säilytettäviin talvi- tai kesärenkaisiin.

Saat vakuutuksen ottamisen yhteydessä selkeät ohjeet yhteistyökumppaneiltamme erilaisiin vahinkotilanteisiin. Vahinkoavusta löydät myös autovahingon sattuessa palvelevien  korjaamokumppanien yhteystiedot. 

KOTIINTOIMITUS

Kun mieluisa menopeli on löytynyt, tuomme sen halutessasi lähelle sinua. Myös auton koeajo onnistuu kotona sopimuksen mukaan. 

Huomioithan että valikoimamme vaihtuu jopa päivittäin. Jos et löydä juuri nyt hakemaasi nettivalikoimastamme, ole yhteydessä myyjiimme niin tarkistamme juuri sen hetkisen tilanteen.

Kotiinkuljetuspalvelusta vastaavat kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettajamme, jotka varaavat aina riittävästi aikaa luovutusprosessiin.

Jos auton kotiinkuljetuspalvelu herättää kysymyksiä tai et löydä etsimääsi autoa nettivalikoimastamme ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme, jotka auttavat mielellään. 

HUOLENPITOSOPIMUS

Huolenpitosopimus on fiksu ratkaisu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Se kattaa autosi kaikki pakolliset määräaikaishuollot sekä luonnollisen kulumisen aiheuttamat huollot ja korjaukset, jotka eivät kuulu normaalin takuun piiriin.

Huolenpitosopimuksen tarjoamien etujen myötä varmistat uudelle autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon. Laadukkaimman mahdollisen huolenpidon kohteena ollut autosi on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto.

Palvelut BASIC PLUS PREMIUM
Määräaikaishuollot ja korjaukset
Sijaisauto huollon ajaksi
Road Service
Rengashotelli + kausivaihdot
Sisä- ja ulkopesu huollon yhteydessä
Katsastuspalvelu

CARMAN LISÄTURVATAKUU

CARMAN-lisäturva kattaa laajasti korjauskustannukset, mikäli meiltä ostamasi auto yllättäen rikkoontuu. CARMAN-lisäturva on saatavilla alle 12 vuotta vanhoihin autoihin, joilla on ajettu enintään 250 000 kilometriä.

CARMAN-lisäturva on mahdollista hankkia autorahoituksen yhteydessä, alkaen 9 € / kk tai 599€ ketamaksulla.

Basic

Basic on saatavilla alle 12 vuotta vanhoihin autoihin, joilla on ajettu enintään 250 000 km. SakaVarma Kevyt on voimassa 12 kk / 20 000 km. 

Kattaa mm. komponentteja seuraavista osa-alueista:

 • Moottori
 • Vaihteisto
 • Voimansiirto

 

Ei koske kuluvia osia  (mm. jarrulevyt ja -palat). Tarkemmat tiedot saat automyyjältäsi.

Plus

Plus on saatavilla alle 7 vuotta vanhoihin autoihin, joilla on ajettu enintään 200 000 km. SakaVarma on voimassa 12 kk / 20 000 km tai 24 kk / 40 000 km. 

Kattaa mm. komponentteja seuraavista osa-alueista:

 • Moottori
 • Vaihteisto 
 • Voimansiirto
 • Korkeajänniteakku
 • Sähkömoottorin
 • Turbo
 • Ilmastointi
 • Jäähdytysjärjestelmä
 • Pakokaasujärjestelmä
 • Polttoainejärjestelmä
 • Sähkötekniikka
 • Turvalaitteet 
 • Ohjaus
 • Jarrut
 • Jousitus

 

Ei koske kuluvia osia (mm. jarrulevyt ja -palat). Tarkemmat tiedot saat automyyjältäsi.

Premium

Premium on saatavilla alle 5 vuotta vanhoihin autoihin, joilla on ajettu alle 100 000 km. SakaVarma Laaja on voimassa 12 kk / 20 000 km tai 24 kk / 40 000 km. 

Kattaa seuraavat komponentit:

 • Kaikki tehtaalla asennetut sähköiset ja mekaaniset osat

Ei koske määräaikaishuoltoja eikä kuluvia osia (mm. jarrulevyt ja -palat). Tarkemmat tiedot saat automyyjältäsi.